StoryEditorOCM
NeretvaSpektakl u Opuzenu

Posljednje pripreme za veliko natjecanje: „Tko će dalje baciti čikaru u riku”

Piše S. S.
17. kolovoza 2024. - 15:10

U Opuzenu je sve spremno za 18. Svjetsko prvenstvo u bacanju čikara u riku, koje započinje večeras u 21 sat.

-Dame i gospodo, predstavljamo osamnaesto svjetsko prvenstvo u bacanju čikara u riku! Prateći Olimpijske igre u Parizu s pravom se pitamo kako je moguće da ova naša disciplina još uvijek nije uvrštena u uži izbor novih sportova za Olimpijske igre. Tu nepravdu ispravit ćemo večeras s najjačom feštom ovog lita.

image

Čikarijada u Opuzenu

facebook/opuzen info

Pravo nastupa ove godine imaju muškarci i žene, a prijave se vrše na info pultu motela Delta a kotizacija po natjecatelju iznosi 10 €. Uz dobru atmosferu kužinati će i Družba Pivčeva kala, dok će program voditi sportski experti Marin Šešelj i povratnik Luka Karamatić.

Potpisali smo petogodišnji ugovor s obrtom za podvodne radove BING-SUB koji će nam donirati boce kisika za sve slabije kondicijski spremne natjecatelje. Generalni sponzor je EKO AGRO KLUB koji nam je i ove godine donirao spektakularan vatromet (traje dok te vrat ne zaboli).

image
facebook/opuzen info

Službene majice Čikarijade bit će u slobodnoj prodaji također na Info pultu Motela Delta po cijeni 15 €, a dostupne veličine su S, M, L, XL, XXL.

Ovogodišnju Čikarijadu posvećujemo našem dragom prijatelju i legendi - pokojnom Branki Vuku koji je bio uz nas od prvog dana i pružao nam bezrezervnu podršku, objavili su na Facebook stranici Opuzen info.

18. rujan 2024 06:14