StoryEditorOCM
NeretvaMaškare su maškare !

Marko Krnjeval preuzeo ključeve grada Metkovića: "Povećati ćemo mirovne, nedjeljom će raditi sve trgovine"

Piše Stanislav Soldo
4. veljače 2024. - 14:33

Gradska vlast je kapitulirala. Od danas pa narednih desetak dana u Metkoviću se pitaju maškare i maškarski odbor na čelu sa Markom Krnjevalom. Mirno su preuzeli ključeve grada pa je Marko uz pjesmu i ples svečano ustoličen za prvog čovjeka grada na Neretvi.

- Bivši gradonačelniče našeg grada odsada počinje maškarska parada, ključevi su u pravim rukama došao je kraj vašim mukama, poručile su maškare gradonačelniku.

image

Vinko Vuković Liska, od danas je glavni u Metkoviću

Ovih 12 dana koliko nam mandat traje ništa po starom ne ostaje. Prvo ćemo napraviti inventuru

nadam se da nećemo izazvati buru. Gradska blagajna je valjda puna u njoj sami euri, nema više kuna. Potrošiti ćemo to sve u roku za to ne trebamo ni gospodina Doku-nastavile su maškare u šaljivom tonu.

image

Maškarski odbor

- Nećemo se živcirat sve ćemo asfaltirat povećati ćemo mirovne, nedjeljom će raditi sve trgovine. Pozivamo sve medije

dižemo naknade i stipendije. Raspuštamo gradsko vijeće smanjujemo naknade za smeće. Besplatna će biti vodadijelit će se i traubis soda. Smeće ćemo sve riješiti i nigdje nećemo pogriješiti. Vratiti ćemo narodu osmijeh na lice dici ćemo dijeliti kolu i pice. Za početak im dajemo banane na izlazu iz dvorane. A ti moj Dado ispijaj u Spotskoj kavu znajući da imaš vlast pravu-satirični su to stihovi kojima je maškarski odbor opisao preuzimanje gradske vlasti.

image

Marko Krnjeva preuzeo je upravu grada Metkovića

31. ožujak 2024 15:18