StoryEditorOCM
KorčulaZA PACIJENTE PELJEŠCA I KORČULE

Korčulanski domovi zdravlja pozivaju: Prijavite se za pregled mladeža

Piše Dora Lozica
3. rujna 2023. - 11:40

Dom zdravlja Korčula i Dom zdravlja Dr. Ante Franulović iz Vele Luke ove godine sudjeluju u organizaciji pregleda madeža radi ranog otkrivanja zloćudnih tumora kože za stanovnike Korčule i Pelješca.

U organizaciji Referentnog centra za melanom Ministarstva zdravstva, u suradnji s Hrvatskim dermatovenerološkim društvom te uz potporu Ministarstva zdravstva, planira se provesti javnozdravstvena akcija pregleda madeža za stanovnike otoka i poluotoka.

Cijelu aktivnost podržava i Dubrovačko neretvanska županija, a u aktivnosti će sudjelovati 20 vrhunskih dermatovenerologa iz cijele Hrvatske pod vodstvom akademkinje Mirne Šitum te uz potporu ministra zdravstva izv.prof.dr.sc. Vilija Beroša.

U pregledima madeža sudjelovat će 20 vrhunskih dermatologa iz cijele Hrvatske, a pregledi će biti organizirani na više lokacija u razdoblju od 14. do 16. rujna 2023. od 9:00 do 19:00 sati.

"Pozivamo stanovnike Korčule i Pelješca da se jave što prije svom liječniku obiteljske medicine radi rezervacije termina", poručuju iz DZ Korčula.

27. travanj 2024 18:06