StoryEditorOCM
KonavleDolijali cavtatski vandali

Uhićeni stranci ‘grafiteri’, naplaćen im je puni iznos za čišćenje i sanaciju

Piše G. B.
5. rujna 2024. - 14:39

Konavoski načelnik Božo Lasić na društvenim je mrežama potvrdio uhićenje odgovornih na ispisivanje grafita koji su preko noći preplavili Cavtat.

Cijeli Cavtat išaran grafitima, načelnik Lasić ogorčen: ‘ Ništa nije ostalo pošteđeno, podnijeli smo kaznenu prijavu...‘

- Brzom reakcijom komunalnih službi Općine Konavle i učinkovitim radom policijskih djelatnika PP Gruda na čelu s Lukšom Čupićem, počinitelji bezobzirnog vandalizma šaranja sprejevima po jezgri Cavtat su uhićeni u četvrtak tijekom dana. Ovom prilikom se zahvaljujem našem komunalnom redaru kao i svim djelatnicima policije koji su radili na otkrivanju počinitelja, a protiv kojih je podnesena kaznena prijava te im je naplaćen je puni iznos troškova čišćenja i sanacije u iznosu od četiri tisuće eura - istaknuo je načelnik Konavala.

- U cijeloj ovoj priči mi je drago što mogu reći da nije riječ o našim državljanima nego strancima koji su uhićeni i nad njima se provodi procedura predviđena zakonom. Ovo nije samo mladenačka nepromišljenost nego napad na naše vrijednosti koje se toliko trudimo održavati, izjavio je Božo Lasić.

17. rujan 2024 09:57