StoryEditorOCM
KonavleKAD SE KONAVOSKE RUKE SLOŽE

Nema zime za starije i nemoćne u Konavlima: Humanitarna udruga Cavtat 1950. kreće s prvom isporukom drva za ogrjev, a uskoro sprema novu predbožićnu akciju

Piše dv
20. studenog 2021. - 13:34

Humanitarna organizacija Cavtat 1950. odradila je prvi tjedan akcije pilanja i cijepanja drva za obitelji lošeg imovinskog stanja u Konavlima, a od vikenda kreću prve isporuke drva za sumještane.

- Želimo se zahvaliti svima na pozivima i porukama podrške, te za pomoć koju nam pružaju i nude. Stvarno Vas je puno i svima hvala, ali dio ih moramo imenovati jer su nam stvarno izašli u susret i puno nam olakšali, a to su redom: Meštar Hendić , autoprijevoz Đukan, Texo gradnja, Bistro Picerija Župčica , Luka Milković, Pasko Burđelez i Ivan Barišić - napisali su na svom FB profilu organizatori ove plemenite akcije koja je ujedinila Konavle:

image
Sve je spremno za prve isporuke
Fb/ Humanitarna Organizacija Cavtat 1950.

- Zasukali smo rukave i krenuli. Ukoliko imate susjeda ili nekoga tko nije u mogućnosti kupiti ili spremiti drva za nadolazeću zimu, javite nam se. Imamo već dosta za spremiti jer je situacija sa koronom samo pogoršala stanje starijih ljudi u Konavlima, ali potrudit ćemo se da svakome dostavimo koliko budemo u mogućnosti - kažu konavoski humanitarci i najavljuju kako će njihove košare uskoro osvanuti u trgovinama za prikupljanje namirnica, baš kao i prošle godine.

- Bliže nam se blagdani i ne dozvolimo da itko bude nesretan i da mu je blagdanski stol prazan. Naša dobra duša Romana Zglav i udruga Srcem za Konavle će opet organizirati i koordinirati financijama te Vam i ona sprema dosta iznenađenja i lijepih stvari za naše sumještane - poručuju neumorni dobrotvori iz Humanitarne organizacije Cavtat 1950.

19. travanj 2024 01:06