StoryEditorOCM
KonavleZASUKALI RUKAVE

Članovi Humanitarne organizacije Cavtat 1950 krenula prikupljati drva za obitelji lošeg imovinskog stanja: ‘Ne dozvolimo da itko bude nesretan za blagdane!‘

Piše Dv
18. studenog 2021. - 12:41

Članovi Humanitarne organizacije Cavtat 1950 objavili su na svom Facebook profilu kako su pokrenuli još jednu hvalevrijednu akciju:

- Krenula je još jedna akcija, ekipa je krenula u pilanje i cjepanje drva za obitelji lošeg imovinskog stanja u Konavlima. Zasukali smo rukave i krenuli te već prva dva dana prikupili dobar dio. Ukoliko imate susjeda ili nekoga tko nije u mogućnosti kupiti ili spremiti drva za nadolazeću zimu, javite nam se. Imamo već dosta za spremiti jer je situacija s koronom samo pogoršala stanje starijih ljudi u Konavlima, ali potrudit ćemo se da svakome dostavimo koliko budemo u mogućnosti. Naše košare će također, uskoro biti u trgovinama za prikupljanje namirnica, kao i prošle godine. Bliže nam se blagdani i ne dozvolimo da itko bude nesretan i da mu je blagdanski stol prazan. Naša dobra duša Romana Zglav i udruga Srcem za Konavle će opet organizirati i koordinirati financijama te Vam i ona sprema dosta iznenađenja i lijepih stvari za naše sumještane. Budite u toku i pratite nas na našoj stranici, a mi ćemo vas izvještavati o svemu, napisali su.

19. travanj 2024 17:34