StoryEditorOCM
DubrovnikMOJ POSAO

U klik, ili dva, do novog posla!

Piše PROMO
22. svibnja 2024. - 15:09

Posjeduješ iskustvo i znanje iz područja upravljanja projektima? Vješto koordiniraš procesima i ljudima? Posjeduješ višegodišnje iskustvo u građevinarstvu? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršeno ćeš se uklopiti u tim tvrtke Zagreb-montaža! Zapošljavaju Inženjera građevine (m/ž), opis posla podrazumijeva samostalno vođenje građevinskih projekata te koordiniranje i kontrolu obavljenih radova, a zauzvrat ti nude mogućnost napredovanja i učenja, osiguran i plaćen smještaj i prijevoz te poticajnu radnu atmosferu. Javi im se do 27. svibnja. 

Tvrtka INA MALOPRODAJNI SERVISI zapošljava na radnom mjestu: Prodavač – konobar za rad u sezoni (m/ž). Na svojim maloprodajnim mjestima potiču pozitivnu radnu atmosferu i timski pronalaze najbolja rješenja, što doprinosi predanosti radu i usluzi koju pružaju kupcima. Članovi tima mogu računati na dugoročnu sigurnost i stabilnost na radnom mjestu. Dio su poticajne radne okoline u kojoj svatko ima priliku pokazati svoje potencijale, a pojedinačni uspjeh znači uspjeh svih nas. Očekuju te i kvartalne stimulacije te pristup internoj platformi za edukacije, a rok za prijavu na oglas ističe 6. lipnja. 

Toi Toi, tvrtka koja se više od 20 godina bavi iznajmljivanjem mobilnih ekoloških toaletnih kabina i eko wc-a, traga za pojačanjem na radnom mjestu: Vozač B, C i E kategorije (m/ž). Opis posla podrazumijeva prijevoz i održavanje eko wc-a, potrebno je posjedovati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva, a novim zaposlenicima nude stimulativna primanja, ugodno i motivirajuće radno okruženje te podršku kolega. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 26. svibnja. 

ELEKTRO-PROFI KSA, uspješna brzorastuća tvrtka i jedan od vodećih regionalnih distributera LED rasvjete, solarne opreme, elektromaterijala, alata, spojnog i potrošnog materijala za elektro i građevinsku branšu, traži Prodajno-tehničkog savjetnika u solarno projektnom odjelu (m/ž). Očekuju te izuzetno stimulativna primanja, mogućnost profesionalnog razvoja, detaljna edukacija na početku rada, izazovni projekti, službeno vozilo te ugodna i prijateljska radna atmosfera. 

Tijekom skoro tri desetljeća rada, Teh-gradnja prepoznata je kao pouzdan partner koja svojim klijetima isporučuje kvalitetnu uslugu građenja prema europskim standardima. Kako bi osnažili postojeći tim, zapošljavaju na poziciji: Građevinski poslovođa (m/ž). Nude ti ugodno radno okruženje, iznadprosječnu plaću, osiguran smještaj i fantastične kolege koji su uvijek spremni pomoći. Javi im se najkasnije do 26. svibnja i postani dio njihovog tima. 

 

14. lipanj 2024 01:09