StoryEditorOCM
DubrovnikMjesto na placi treba rezervirati

Sve je spremno, evo koje uvjete treba ispuniti da bi prodavali na placi u Gružu

Piše L. V.
28. ožujka 2024. - 10:35

Plava Gruž konačno je gotova i spremna je primiti sve prodavače koji su desetljećima prodavali u svim fazama place u gružu, a u zadnje vrijeme u parku Luja Šoletića. Nije im odgovarala natkrivena i uređena placa u lapadu, pa su se odlučili radije trpjeti zimu i kišu u parku dok placa u gružu ne bude gotova. Iz Sanitata i pozivaju sve prodavače da rezerviraju svoja mjesta na novoobnovljenoj placi, a da bi prodavače odabrali i rasporedili na utvrđena mjesta, najprije moraju vidjeti koliki je i kakav interes, zbog čega su uputili i javni poziv i na njihovim stranicama za to predviđen obrazac. Evo što sve moraju napraviti da bi rezervirali mjesto.

Uz sve osobne podatke, budući prodavači moraju se odlučiti za vrstu usluge - poljodjelsko-prehrambeni proizvodi ili cvijeće, te hoće li koristiti 2 metra prodajnog mjesta odnosno cijeli banak, ili pak 1 metar ili pola prodajnog mjesta. Također, zainteresirani ne smiju imati dugovanja prema Sanitatu,i trebaju dostaviti dokaz da su ovlašteni za tu djelatnost - rješenje o nositeljuj OPG-a ili obrtnicu i slično.

Nakon zaprimanja prijava, kreće odabir odnosno izvlačenje rezervacije prodajnog mjesta i odabir opreme te dodjela mjesta.

25. travanj 2024 16:24