StoryEditorOCM
DubrovnikPERO MILKOVIĆ

Prva izjava novog direktora Domouprave: Slijedi reorganizacija tvrtke, građani ne smiju predugo čekati na našu reakciju

Piše dv
29. listopada 2021. - 15:18

Pero Milković, nekadašnji gradski vijećnik, a od danas novi direktor dubrovačke Domouprave za Dubrovački vjesnik prokomentirao je novu dužnost.

– Zahvalio bi se Skupštini društva, odnosno gradonačelnik Matu Frankoviću na ukazanom povjerenju koje ću zasigurno opravdati. Danas sam imenovan, no od posao počinjem raditi od ponedjeljka, kada ću sa dosadašnjim direktorom, Konsuelom Končićem napraviti primopredaju. Jedan od glavnih poteza biti će reorganizacija tvrtke obzirom da ćemo se strateški usmjeriti prema EU fondovima za energetsku obnovu zgrada – poručuje Milković koji je obnašao i dužnost predsjednika Upravnog vijeća Folklornog ansambla Linđo.

image
Pero MIlković postao je novi direktor Domouprave
Grad Dubrovnik

– Čeka nas puno posla jer da bi se prijavili za financiranje iz EU fondova moraju biti riješeni imovinski odnosi u stambenim zgradama. To je velik posao no mora se odraditi. No građani će nam biti na prvom mjestu i oni ne smiju predugo čekati našu intervenciju. Stoga planiramo osnovati službu za hitne intervencije – ističe Milković dodajući kako mu njegov prethodnik tu gradsku tvrtku ostavlja u financijskom plusu. 

23. svibanj 2024 20:30