StoryEditorOCM
Dubrovnikbadnjak, božić, stjepan dan

Provjerili smo koje će butige raditi ako vam doma za blagdane štogod usfali

Piše Silvia Rudinović
18. prosinca 2023. - 20:34

Na Božić i Novu godinu mogu se očekivati zatvorene trgovine. Većina butiga prehrambenih proizvoda radit će na Badnji dan i Staru godinu. Trgovci su objavili ili pored ulaznih vrata istaknuli posebno radno vrijeme tijekom blagdana, kao kojim nedjeljama u prosincu otvaraju vrata kupcima.

Kupovinu je najbolje obaviti navrijeme, no takvi se planovi obično izjalove. U jeku pečenja kolača uvijek nešto nedostaje ili se baš tad potroši zaliha, pa donosimo radno vrijeme trgovina u Dubrovniku.

Tako će na Badnji dan, 24. prosinca, i na Staru godinu, 31. prosinca, sve Ribola poslovnice u županiji biti otvorene do 18 sati.

image

Radno vrijeme trgovina za blagdane

Dv/Dv

Super Konzum u Gružu očekuje navalu pa čitav ovaj radni tjedan i u subotu rade do 22 sata. N Badnji dan i na Staru godinu radit će od 8 do 15 sati. Idućeg tjedna, od Stjepandana do 1. siječnja, Super Konzum će biti otvoren od 8 do 21 sat. Na Božić, blagdan sv. Stjepana i na Novu godinu Konzumove trgovine neće raditi. Konzumova trgovina Ispod duba ima isto radno vrijeme za Badnjak i staru godinu, dok ostatak tjedna otvaraju u 7, a zatvaraju u 20 sati. Na Badnji dan radit će njihove trgovine u ulicama Frana Supila i Marka Marojice, dok će one na Brsaljama i Gundulićevoj poljani biti zatvorene.

image

.

Tom Dubravec/Cropix

Sve prodavaonice Studenca bit će  zatvorene u skladu sa zakonskim obavezama na blagdan Svetog Stjepana 26. prosinca 2023. i blagdan Sveta tri kralja 6. siječnja 2024. godine.

Tommy hipermarketi u Gružu i u Lapadu ovog tjedna također rade do 22 sata. Sve njihove trgovine u Dubrovniku radit će u nedjelju, 24. prosinca, do 17 sati. Na sv. Stjepana će biti zatvoreni, ali rade i na Staru godinu.

image

.

Andreja Thomas/Cropix/Cropix

U nedjelju će raditi i Müllerova trgovina na ulazu u Mercante, od 8 do 14 sati, a u ponedjeljak i u utorak su zatvoreni. U Sub centru u Župi dubrovačkoj, u nedjelju će raditi do 15 sati.

Trgovine DM-a na gradskom području 24. prosinca neće raditi. Otvorena će biti samo trgovinu u centru u Srebrenom, do 15 sati.

U Sub-u će neke trgovine raditi, kao npr. HM koji će biti otvoren do 21 sat.

28. travanj 2024 03:11