StoryEditorOCM
DubrovnikDUBROVAČKO- NERETVANSKA ŽUPANIJA

Potpisan novi Kolektivni ugovor

27. veljače 2017. - 17:00

Župan Nikola Dobroslavić potpisao je u ime Dubrovačko- neretvanske županije, a u ime sindikata predsjednik Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske Boris Pleša, Kolektivni ugovor za službenike i namještenike u upravnim tijelima Dubrovačko-neretvanske županije.

Ugovor je potpisan u palači Ranjina i valja reći da je postupak kolektivnog pregovaranja i usklađenja Kolektivnog ugovora za zaposlene u upravnim tijelima Dubrovačko- neretvanske županije obavljen s predstavnicima Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH, odnosno Sindikalne podružnice županijske samouprave Dubrovačko- neretvanske županije i Sindikalne podružnice Dubrovačko- neretvanske županije s zakonima i zahtjevima uspješno završen te da je prethodni Kolektivni ugovor bio zaključen 27. prosinca 2004. a aneks na taj ugovor potpisan je 27. rujna 2010. godine.

Potpisivanju su nazočili i članovi pregovaračkih odbora koji su prigodnim riječima iskazali zadovoljstvo potpisanim kolektivnim ugovorom.
 

 

26. travanj 2024 06:45