StoryEditorOCM
DubrovnikVIŠE NE RADE SUBOTOM

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska ove godine izdala 1.721 radnu dozvolu strancima, evo iz kojih šest zemalja najčešće dolaze

Piše DV
6. srpnja 2022. - 13:19
Proljetos su bile gužve pred odjelom za administrativne poslove PU dubrovačko-neretvanske za radne dozvoleDubravka Marjanović Ladašić/

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska priopćila je kako Odjel za statusna pitanja i državljanstva stranaca od ovog tjedna više neće raditi subotom. Zbog povećanog opsega poslova kod izdavanja radnih dozvola strancima, rad subotom je uveden krajem svibnja ove godine.

"S obzirom da je opseg poslova bitno smanjen, više ne postoji potreba za dodatnim radom subotom. Ujedno želimo obavijestiti građane da će od sljedećeg tjedna rad sa strankama utorkom počinjati od 7:30 sati, a ne od 9 sati, kako je to bilo do sada, i da će trajati do 17 sati, kako je to i inače", navode iz PU dubrovačko-neretvanske.

Od početka ove godine izdali su 1721 radnu dozvolu, u najvećem broju državljanima Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova, Srbije, Filipina i Nepala.

29. lipanj 2024 20:55