StoryEditorOCM
DubrovnikVELIKA FOTOGALERIJA

Pogledajte kako su djelatnici ‘Elite travela‘ obilježili početak još jedne turističke sezone, pjevalo se i plesalo na ‘Tireni‘ do kasno u noć

Piše Ahmet Kalajdžić
22. lipnja 2024. - 07:22

Već pune 23 godine, koliko inače postoji renomirana dubrovačka turistička agencija "Elite travel", zaposlenici i suradnici ove agencije tradicionalno se okupljaju i obilježavaju početak ili kraj turističke sezone. Ovaj put, 70 djelatnika i suradnika okupilo se pred početak još jedne, kažu: vrlo izazovne sezone, ali da vjeruju  kako će unatoč svim izazovima i ova biti uspješna. Ponovno su se proveselili i zabavili na atraktivnoj "Tireni" uz polazak s velikog mula u starom gradskom Portu. Nakon plovidbe ispod zidina te oko Grebena i Dakse, doplovili su do ušća Omble te ispod mosta se, uz pjesmu i veselje, zadržali do "sitnih" sati.

Zanimljivo je kako, po prvi put, na okupu nije bilo "stare garde" odnosno djelatnika koji su i osnovali ovu agenciju. No, mnogi su to protumačili na jedini ispravni način: naravno, stariji su i dalje tu i uvijek će ako zatreba priskočiti u pomoć, ali utemeljitelji agencije dobro znaju kako je nužna "smjena generacija" te da je vrijeme da mlađi, s punim povjerenjem, preuzmu kormilo plovidbe izazovnim turističkim vodama.

A recimo i to kako je druženje iskorišteno da se proslavi i rođendan jedne od djelatnica, a tom se prigodom zabalao i neizostavni Linđo.

 

22. lipanj 2024 07:23