StoryEditorOCM
Dubrovnikuoči blagdana

Ovakve bi božićnice svatko poželio! Donosimo koliko će ove godine dobiti zaposlenici Grada Dubrovnika, DM-ovi i Valamarovi radnici...

Piše Silvia Rudinović
30. studenog 2023. - 18:08

Devet od deset radnika očekuje božićnicu, objavio je portal MojPosao. Nekima je zajamčena, drugi se svake godine nadaju da će dobiti nešto makar u naravi. Kako će nagraditi svoje zaposlenike uoči blagdana, otkrili su Grad Dubrovnik, Valamar i DM.

Grad Dubrovnik će svojim djelatnicima isplatiti božićnicu u iznosu od 300 eura te dar za dijete povodom blagdana svetog Nikole u iznosu od 132,73 eura. Kao i svake godine, isplata dara za djecu će biti do kraja studenog, dok će božićnica biti isplaćena do sredine prosinca.

Dm – drogerie markt je kompanija koja se godinama u prosincu ističe po visini nagrada za svoje zaposlenike.

- Kao i svake godine dm će povodom nadolazećih blagdana nagraditi djelatnike za njihov trud i doprinos uspješnom poslovanju dm-a stimulacijom u razini mjesečne plaće svakog pojedinog djelatnika. Dm uvijek nastoji pružati potporu djelatnicima i u obiteljskom životu, stoga smo za djecu djelatnika do 15 godina pripremili dar u iznosu od 132,73 eura – kaže Ana Fostač-Krilčić, prokuristica i voditeljica resora Ljudskih resursa u dm-u.

Inače, prema podacima koje kompanija objavila prošlog mjeseca, prosječna neto plaća prodavačica u dm-u, u poslovnoj 2022./2023. godini, je 1672,32 eura, oko 12 posto više nego godinu ranije.

Valamarovi zaposlenici koji su čitavu godinu zaposleni u njihovim dubrovačkim hotelima primit će 13. plaću, božićnicu u neto iznosu od tisuću eura i dar za djecu od 133 eura. Kako su priopćili iz ove hotelske kompanije, sezonski djelatnici će primiti božićnice u iznosu od 70 do 200 eura, ovisno o dužini rada u ovoj godini. „Valamar će ujedno svoje najbolje zaposlenike i timove nagraditi dodjelom Hrvatske turističke kartice u iznosu do 350 eura, a vjerne dugogodišnje djelatnike očekuju i jubilarne nagrade”, poručili su javnosti.

28. travanj 2024 20:28