StoryEditorOCM
DubrovnikREAGIRANJE VALAMARA

Nismo dužnici Grada Dubrovnika

Piše dv
30. kolovoza 2021. - 16:07

"Na web portalu www.dubrovacki.slobodnadalmacija.hr dana 27. kolovoza 2021. objavljen je članak s nadnaslovom „TURIZAM I GOSPODARSTVO DUŽNICI GRADA DUBROVNIKA“ i naslovom „Evo koje tvrtke najviše duguju gradskom proračunu te što građani najviše izbjegavaju plaćati“. U navedenom članku autorice Silvie Rudinović je među 10 tvrtki koje su na dan 18. kolovoza imale dugovanje Gradu Dubrovniku, spomenuta je i Valamar Riviera, što je u potpunosti netočno.

Valamar Riviera d.d. sve svoje financijske obveze, pa tako i obveze prema Gradu Dubrovniku izvršava u rokovima dospijeća plaćanja i nema bilo kakvih dospjelih neplaćenih dugovanja niti je imalo takvih dugovanja. Štoviše, u proteklom razdoblju Valamar Riviera je čak bila u preplati prema Gradu.

Slijedom navedenog, pozivamo Vas temeljem odredbi članka 41. i 42. Zakona o medijima da ovaj ispravak objavite u cijelosti, bez promjena i dopuna, na istom ili istovrsnom mjestu programskog prostora i na isti ili istovrijedan način na koji je bila objavljena informacija na koju se ispravak odnosi."

30. travanj 2024 06:32