StoryEditorOCM
DubrovnikPlanule društvene mreže

Nikad veći interes za sadržaje Dubrovačkog zimskog festivala, stigle stotine tisuće likeova!

Piše DV
30. prosinca 2023. - 09:58

Uz sjajnu posjećenost svih događanja, jubilarni 10. Dubrovački zimski festival ujedno je generirao mnoštvo interesa na društvenim mrežama, a pojedini sadržaji ostvarili su i viralnost. 

 

Tako su u proteklih mjesec dana samo video reel sadržaji na Instagramu, Facebooku i Tik Toku pregledani skoro pola milijuna puta. Kada se tome pribroji više od 100 postova i preko 700 storyja koji su svakodnevno pregledani na tisuće puta, slika adventa u Gradu poslana je diljem oduševljenog svijeta.

image

Dubrovački Advent 2023.

Tonci Plazibat/Cropix

 

Najveći interes Dubrovčana i svih prijatelja Grada bio je na Badnji dan, kada je čestitka gradonačelnika Mata Frankovića uz kolendu ispred gradske vijećnice samo tog dana pregledana više od 100 tisuća puta te je prikupila tisuće likeova!

 

Aktivnosti na Facebooku su zahvatile preko 150 tisuća korisnika, dok je na Instagramu ta brojka s angažmanom od preko 50 tisuća korisničkih računa! Do 6. siječnja i trajanja DZF-a svi multimedijalni sadržaji će i dalje biti dokumentirani, a i Vi možete sudjelovati i tagirati profile Dubrovačkog zimskog festivala. Od ove godine DZF ima i Tik Tok račun, tako i na toj društvenoj mreži možete pogledati čarobnu atmosferu.

27. travanj 2024 10:48