StoryEditorOCM
DubrovnikPONOVNO ROŠADE U DUBROVAČKOM SDP-u

Ivica Didić dao ostavku na mjesto predsjednika, zamijenit će ga Anita Bonačić-Obradović

Piše dv
30. studenog 2022. - 16:01

Ivica Didić dosadašnji prvi čovjek dubrovačkog SDP-a podnio je ostavku, a njegovo mjesto zauzet će gradska vijećnica Anita Bonačić-Obradović, koja je od sada obnašala dužnost potpredsjednice te stranke u Dubrovniku. Didić je naveo kako su razlozi ostavke poslovni i osobni. 

- Obavještavam Vas kako sam dana 30. studenoga 2022. godine predsjedniku SDP-a Hrvatske, g. Peđi Grbinu, radi poslovnih i osobnih razloga podnio ostavku na dužnost predsjednika GO SDP-a Dubrovnik. Naime, iz istih razloga nisam niti ušao u Gradsko vijeće Grada Dubrovnika. Moja opterećenost poslovnim i osobnim obvezama postala je nepremostiva prepreka kvalitetnom političkom djelovanju zbog čega sam svoju dužnost odlučio prepustiti drugome. Političko djelovanje je vrlo ozbiljan i odgovoran posao i treba mu se posvetiti s primjerenom pažnjom, a što ja nažalost nisam više u mogućnosti - kazao je Didić u priopćenju koje je poslao medijima.

Vršiteljica dužnosti predsjednika GO SDP-a Dubrovnik bit će dosadašnja potpredsjednica i gradska vijećnica, Anita Bonačić-Obradović.

26. travanj 2024 16:40