StoryEditorOCM
DubrovnikSVI ZA IVANU

Ivana Štajduhar boluje od karcinoma s kojim se bori četiri mjeseca i treba našu pomoć

Piše dv
18. lipnja 2021. - 17:26

U Facebook grupi "DUMAM-e, Mame iz Dubrovnika i okolice", postavljena je objava u kojoj se moli za pomoć Ivani Štajduhar iz Župe dubrovačke. Ivani je dijagnosticiran teži oblik karcinoma te joj je potrebna pomoć.

“Naša Ivana Štajduhar (Bajurin) treba pomoć. Do sada je ona bila ta koja je pomagala, a sad treba njoj pomoći, svaka kuna je dobro došla za daljnje liječenje.

Ivana je majka jednog prekrasnoga dječaka Điva koji za koji dan slavi prvi rođendan! Mama Ivana se bori već 4 mjeseca u Zagrebu u nadi da će prvi sinov rođendan proslaviti s njim i obitelji u Župi, a ne u bolnici. Nažalost, dijagnoza je teška, radi se o sarkomu koji je već napravio dar-mar u tijelu.

Trenutno Ivana je u bolnici u Dubrovniku i sprema se na ponovnu operaciju u Zagrebu te novu kemo terapiju i mi vjerujemo u nju i njezinu snagu jer ona je žena zmaj vjerujte i vi! Uplatite koliko tko može, jer bez jedne kave se može, a bez lijeka ne može!”, na svom Facebook profilu napisala je Ivanina prijateljica, Mirela Marlais.

Podaci za uplatu: Ivana Štajduhar

IBAN HR1424840083225952377

RBA

27. travanj 2024 07:03