StoryEditorOCM
DubrovnikUz ljutu naranču za dobar cilj

Humanitarna manifestacija udruge Deša u Gradskoj kavani, pridružite se!

Piše L.V.
1. veljače 2024. - 11:12

Udruga DEŠA – Dubrovnik tradicionalno organizira humanitarnu manifestaciju „Dan ljute naranče“, koja će se održati na Kandeloru, u petak 02. veljače u Gradskoj kavani od 11:00, zajedno s Festom od vina. Iz DEŠE pozivaju na manifestaciju i žele svojim doprinosom uveličati Festu Svetog Vlaha uz promociju ljute naranče. U manifestaciju su uključeni restorani, slastičarne, hotelske kuće ali i pojedinci koji se uvijek rado odazovu Dešinom pozivu pripremajući razne slastice od ljute naranče.

image

Slastice od dubrovačke ljute naranče u humanitarnoj manifestaciji udruge Deša

DeŠa/

Od 11 do 16 sati u Gradskoj će kavani prodavati sve proizvedeno od ljute naranče, a prihod od prodaje namijenjen je posebnom Dešinom fondu za podršku ženama žrtvama nasilja za životne, socijalne, zdravstvene i slične svrhe.

-Fondom za žene činimo iskorak u zajednici te unaprjeđujemo naš dosadašnji rad u borbi protiv nasilja nad ženama i siromaštva, pomažemo u ostvarivanju prava svake žene na život bez nasilja, prava na dostupnu zdravstvenu skrb, prava na političku, ekonomsku i društvenu ravnopravnost.- dodaju iz Deše uz poziv našim sugrađanima na sudjelovanje u humanitarnoj manifestaciji.

27. travanj 2024 11:16