StoryEditorOCM
DubrovnikU POSJETU

Gradonačelnik Franković primio predstavnike Hrvatske ratne mornarice

Piše DV
19. lipnja 2020. - 14:32
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je danas zapovjednika Hrvatske ratne mornarice, kontraadmirala Iva Raffanellia i načelnika ureda zapovjednika, brigadira Darka Podruga.

Predstavnici Hrvatske ratne mornarice i gradonačelnik Franković u ovoj su prigodi porazgovarali o trenutnoj situaciji u Hrvatskoj ratnoj mornarici, aktivnostima i djelovanjima koja provode, s obzirom na krizna vremena uzrokovana epidemijom koronavirusom koja je obilježila prethodne mjesece i znatno utjecala na tok svih događanja kako u Dubrovniku, tako i što se tiče aktivnosti Hrvatske ratne mornarice.

Kontraadmiral Ivo Raffanelli i brigadir Darko Podrug iskoristili su također današnji posjet gradonačelniku Frankoviću kako bi iskazali zahvalu za prošlogodišnje svečano obilježavanje 28. obljetnice osnutka Hrvatske ratne mornarice, koje se održalo u Gradu Dubrovniku. Gradonačelnik Mato Franković istaknuo je kako mu je iznimno zadovoljstvo i čast što je upravo Dubrovnik bio domaćin takvog jednog događanja i važnog jubileja za Hrvatsku ratnu mornaricu, ali i za Hrvatsku vojsku, te je naglasio kako se o ulozi naše vojske i ratne mornarice treba više govoriti, jer su u svim teškim vremenima i nedaćama Hrvatske oružane snage oduvijek bile snažna uzdanica.
19. travanj 2024 13:18