StoryEditorOCM
DubrovnikProtupravno oduzimanje slobode

Dubrovčanin (24) nije dopuštao 31-godišnjakinji da napusti apartman, djevojka ima lakše tjelesne ozljede

Piše dv
14. studenog 2023. - 15:47

Tridesetjednogodišnja djevojka koju je oteo Dubrovačanin I.S. (24) prebačena je u trebinjsku bolnicu, gdje joj je ukazana liječnička pomoć, doznaje TrebinjeLive.info

Djevojka ima manje tjelesne ozljede u predjelu prsnog koša i u tijeku je detaljan medicinski pregled. Djevojka je odbila hospitalizaciju kako bi se vratila u Dubrovnik. Dubrovčanin i djevojka koja ima prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije, dobrovoljno su prešli državne granice između BiH i Hrvatske u subotu, 11. studenog i tada ništa nije ukazivalo da je riječ o otmici.

Kako piše TrebinjeLive.info, nakon što su stigli u Trebinje, iznajmili su apartman u privatnom smještaju u naselju Gorica. Što se događalo u apartmanu od subote do danas još uvijek se utvrđuje. Djevojka je navela kako joj Dubrovčanin nije dopuštao da napusti iznajmljeni apartman.

Nakon što je trebinjsku policiju kontaktirala dubrovačka policija, brzom reakcijom priveli su osumnjičenog Dubrovčanina na kriminalističkou obradu u prostorije policije. U objektu u kojem je uhićen, pronađeno je 22 grama supstance koja izgledom podsjeća na heroin i 32 i pol grama biljne materije koja podsjeća na marihuanu. 

Dežurni tužitelj odnosno državni odvjetnik uhićenog Dubrovčanina tereti za krivično djelo protupravnog oduzimanja slobode i zlouporaba opojnih droga, doznaje TrebinjeLive.info.

Kako doznajemo uhićena osoba ima problema s narkoticima.

29. travanj 2024 10:40