StoryEditorOCM
DubrovnikLIJEPA ATMOSFERA

Dubrovački novinari na tradiocionalnom blagdanskom druženju Turističke zajednice: igrala se i tombola, a najsretniju ruku imala je Lidija Crnčević!

Piše B.L.
20. prosinca 2022. - 18:44

Turistička zajednica grada Dubrovnika organizirala je tradicionalno blagdansko druženje s novinarima lokalnih medija. 

Predstavnici lokalne sedme sile okupili su se u restoranu Pantarul. U ime domaćina, novinare je pozdravio direktor Turističke zajednice grada Dubrovnika Miro Drašković koji je medijskim djelatnicima i njihovim obiteljima poželio sretne nadolazeće blagdane. Zahvalio im je na suradnji te se našalio kako će za dogodine štedjeti na svemu, ali će tradicionalno druženje s novinarima ostati.

Naravno, nije moglo proći bez najuzbudljivijeg dijela, nezaobilazne tombole koju je već tradicionalno vodio Gordan Prišlić Vjeverica. 

Naša kolegica Kristina Filičić osvojila je dva noćenja za dvije osobe u hotelu Lafodia, a kolegica Maja Rilović Koprivec osvojila je poklon bon u vrijednosti od 1.200 kuna u restoranu Proto, te voucher za Hotel Royal Hotels & Resort.  

Glavnu nagradu, koju je osigurao Turkish Airlines, dvije povratne karte za Istanbul, osvojila je glavna urednica portala DubrovnikNet.hr Lidija Crnčević. Zanimljivo i nevjerojatno, dobitni broj 18 za osvajanje tombole Crnčević je izvukla samoj sebi!

Čestitamo svim kolegicama i kolegama koji su osvojili nagrade!

 

01. lipanj 2024 10:27