StoryEditorOCM
DubrovnikKORONA

Drive-in testiranje ispred dubrovačke bolnice, cijena 1.200 kuna

Piše DV
28. listopada 2020. - 15:48
Osposobljen je novi punkt za drive-in testiranje na SARS-COV-2 ispred montažnog objekta na donjem parkiralištu Opće bolnice Dubrovnik, Dr. Roka Mišetića 2. Testiranje se obavlja svakog radnog dana i subotom od 7,30 do 10 sati.

Kako navode iz OB Dubrovnik, testiranje se odnosi samo na osobe bez simptoma i znakova bolesti ili se testiraju na osobni zahtjev. fFzičke ili pravne osobe koje plaćaju testiranje trebaju se naručiti preko maila info.covid.test@bolnica-du.hr, navesti ime i prezime, datum i godinu rođenja, MBO ili OIB (za strane državljane broj putovnice i državljanstvo), e-mail adresu ako žele da nalaz bude dostavljen elektroničkom poštom, broj mobitela i napomenu ako žele nalaz na engleskom jeziku.

image
Drive-in testiranje na parkiralištu ispred Opće bolnice Dubrovnik
OB Dubrovnik


Cijena testiranja je 1.200 kuna. Preporučuju pacijentima da, ukoliko dolaze automobilom, stanu pored montažnog objekta, pričekaju, ugasite vozilo i ne izlaze iz automobila dok ih djelatnici bolnice ne pozovu. Na testiranje je obavezno potrebno doći s maskom, a nalazi su gotovi u roku od 24 sata.

 
19. travanj 2024 06:24