StoryEditorOCM
DubrovnikPOTPISAN UGOVOR

Croatia Poliklinika postala vlasnik Marin Meda

Piše r. r.
8. svibnja 2024. - 10:00

Potpisivanjem Ugovora o kupoprodaji 100% osnivačkih prava i poslovnih udjela u ustanovi Poliklinika Marin Med, Croatia Poliklinika postala je vlasnik poznate poliklinike na dubrovačkom području.

Riječ je o devetoj poliklinici u mreži Croatia Poliklinika koja ima nacionalnu pokrivenost s poliklinikama u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Zadru, Puli i Koprivnici, a sada i u Dubrovniku.

"U Croatia Poliklinike i privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj uloženo je više od 20 milijuna eura. Radujemo se što smo došli i na krajnji jug gdje ćemo zahvaljujući vrhunskom timu stručnjaka i opremljenosti suvremenom tehnologijom Dubrovčanima i stanovnicima cijelog dubrovačkoj kraja pružati vrhunske medicinske usluge, kao i svugdje gdje smo prisutni", rekla je Tatjana Kujundžić, ravnateljica Croatia Poliklinike.

Na čelu Poliklinike Marin Med ostaje specijalist anesteziolog dr. med. Rikard Lenz, kao i cijeli tim hrvatskih i međunarodnih liječnika.

Croatia Poliklinika u vlasništvu je Croatia osiguranja, vodećeg domaćeg osiguratelja koji posluje u sastavu Adris grupe.

16. lipanj 2024 00:37