StoryEditorOCM
DubrovnikOPSKRBNI CENTAR

Čitatelj upozorava: Zbog radova se ne može pristupiti ambulanti u Mokošici! Evo što kažu ravnatelj Doma zdravlja i predsjednik Vijeća tamošnjeg gradskog kotara

Piše Dv
19. prosinca 2023. - 17:59

Zbog radova na platou Opskrbnog centra u Mokošici, redakciji Dubrovačkog vjesnika javio se čitatelj koji tvrdi kako je nemoguće doći do tamošnje ambulante te da izvođač radova nije unaprijed obavijestio pacijente da se neće moći prolaziti. Ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik, Branko Bazdan, ističe kako je Domouprava Dubrovnik izvođač radova.

image

Ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan

Cropix

- Osim Doma zdravlja, ima nas nekoliko suvlasnika koji sudjelujemo u tome, a stvarno nisam imao nikakve primjedbe. Naši liječnici rade normalno, pacijenti nesmetano dolaze i prolaze. Nitko nam se nije obratio, a u kontaktu smo s našim stomatolozima, liječnicima, nitko se nije požalio, ističe Bazdan.

Pritužbe nisu stigle ni na adresu Gradskog kotara Mokošica, potvrđuje to predsjednik Vijeća GK Mokošica, Boris Čikato.

- Nitko od sugrađana mi se nije žalio, vidjet ćemo što se događa jer su tamo i uredi Kotara. Ako je ostalo zagrađeno i nije ostalo prostora za prolaz, morat ćemo reagirati. Treba raditi, ali ljudi moraju imati prolaz i poveznicu s ambulantom, govori Čikato koji ističe kako će provjeriti situacija.

image

Prilaz ambulanti u Mokošici

Čitatelj

Očitovanje Domouprave Dubrovnik pročitajte OVDJE.

28. travanj 2024 16:53