StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvorazlozi još nepoznati

Anto Rusković otišao s čela Excelsa nekretnina. Najtvrđeg pregovarača Lukšićeve tvrtke zamijenio je Ivan Tokić

Piše DV
8. rujna 2022. - 14:57
Dubrovnik, 300619. U petak u popodnevnim satima, sluzbenici Carinske uprave su koncesionaru Excelsi nekretnine urucili rjesenje o prestanku zabrane rada zicare. U subotu je zicara ponovo pocela s radom.Tonci Plazibat/Cropix

Anto Rusković više nije direktor tvrtke Excelsa nekretnine, a o svom odlasku 6. rujna 2022. s čela tvrtke izvijestio svoje poslovne partnere. Za sve daljnje kontakte, Rusković je poslovne partnere uputio na Ivana Tokića.

Rusković je na čelu Excelsa nekretnina bio od 2011. godine, no u samoj tvrtki bio je već od 2006. godine kao pravni savjetnik, a bio je i jedini član uprave Excelse, tvrtke u vlasništvu Davora Lukšića. Ivan Tokić imenovan je za predsjednika Uprave, a dosad je bio operativni direktor prodaje i operacija Excelsa nekretnina, dok je Toni Huljev član uprave. 

Excelsa nekretnine u vlasništvu su žičare i brojnih nekretnina na atraktivnim lokacijama, a razlozi odlaska iRuskovića još nisu poznati. 

Anto Rusković je diplomirani pravnik koji je svoj poslovni put započeo u Atlasu, potom prelazi uGrand Villu Argentinu i Hotel Croatia kroz Excelsu kao direktor pravnih poslova i pravni savjetnik, a 2011. postaje direktorom Excelse.

23. svibanj 2024 16:11