StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPotpora uoči dvoboja /

VIDEO: Tajna akcija navijača ganula Dalića i igrače: ‘Ovo nam treba, ovo nam je falilo...‘

Piše DV/ Frane Vulas SN
27. studenog 2022. - 09:34

Hrvatski navijači priredili su spektakularnu uvertiru, predigru reprezentativcima pred ogled protiv Kanade. Ujutro u 10 sati po lokalnom vremenu, osam po hrvatskom, iznenadili su nogometaše Hrvatske i stručni stožer razvijanjem 200 metara duge hrvatske zastave na pješčanoj plaži ispred hotela Hilton Doha u Kataru!

Prije prvog susreta s Marokom zastava je ujutro na dan utakmice bila razvijena na glavnoj gradskoj tržnici/šetnici u Dohi Souq Waqifu. Ovaj put su navijači sa zastavom iz Crikvenice otišli korak dalje.

image

Navijaci su u znak podrske reprezentaciji pred današnju utakmicu s Kanadom razvili veliku hrvatsku zastavu na plaži ispred hotela Hilton gdje je smještena reprezentacija
 

Tom Dubravec/ Cropix

U tajnom dogovoru s nekim djelatnicima Hrvatskog nogometnog saveza stotinjak navijača inkognito se sa stotinjak kilograma teškom zastavom prošuljalo na privatnu plažu hotela u kojem je smještena reprezentacija, a kako bi iznenadili igrače i dali im potporu pred važnu utakmicu.

Izbornik Dalić zahvalio im se i pojedinačno se rukovao s gotovo baš svakim od njih. A nema navijača koji nije iskoristio priliku da s Dalićem u ovoj rijetko viđenoj navijačkoj gesti ne napravi selfie, fotografiju za povijest, piše jutarnji.hr.

23. travanj 2024 10:30