StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetKOMENTAR ČIPIRANOG

Umjetna inteligencija koju su mi ‘usadili‘ cijepljenjem navodi me da prihvatim tezu iz svjetskih centara moći: Antivakseri su danas doživjeli teški debakl, sve im je propalo, na prosvjedima se pojavila šačica građana

Piše Sandro Pogutz/ sd
16. studenog 2021. - 16:06

Cijepljeni sam transmiter volje svjetskih moćnika, evo, ima tome zamalo pola godine. Čip koji su mi ugradili u Spaladiumu radi savršeno: nikad u životu nisam bio tako poslušan nekom uredniku kao ovom sada na portalu Slobodne.

Znao sam da me korporacijski "headhunteri" nakon druge doze nisu slučajno locirali, identificirali i transferirali iz tiska upravo ovdje, gdje leži digitalna budućnost. Bio sam radije "uvik kontra", ali otkako sam čipiran samo čekam da me ovaj nazove i ja kažem: "Da, šefe!".

Bog bi ga znao što su pak Gates i njegovi hrvatski vazali njemu ugradili. Možda čitav eksterni hard disk? Jer, mlađi je, nabildan, valjda lakše podnosi te "usatke". Čim se oglasi posebni "ringtone" s mog mobitela, naštelan samo za njegove pozive – a to je refren pjesme "Pristao sam bit ću sve što hoće" – ištekam se za sve ostalo i kao u transu slušam ono što će mi se iz slušalice utisnuti direktno u moždane. Danas je to bilo: "Teški debakl antivaksera!" Ponovio mi je to i u poruci, velikim slovima, s uskličnikom: "TEŠKI DEBAKL ANTIVAKSERA!"

Na to ja automatski reagiram tako što ću sjesti da ću pisat argumentaciju na zadanu tezu. Uopće nije teško, s čipom ide puno lakše. Iz svjetskih centara moći, s komandnog mosta hibridnog rata, ionako su obavili više od pola posla. Ovdje su već emitirali hrpu katastrofičnih vijesti za sve slobodnomisleće ljude koji se ne daju sedlat ni cijepit, a neki, bogami, ni testirat. I sigurno će reći da je riječ o "fake news".

Evo naslova: "Ispred FESB-a okupilo se nešto studenata koji se protive COVID potvrdama, dijele letke protiv testiranja, pričaju o segregaciji, Hitleru i Jugoslaviji. / Ispred Banovine je kao i svakim radnim danom. Zaposlenici: Džaba ste dolazili... (da "džaba"?! – evo su nam i srbijanske agente ubacili! – op.) / Fijasko prosvjeda – ispred OŠ Brda okupilo se samo šest roditelja! / Splitska OŠ Trstenik ima 54 posto necijepljenih nastavnika, ali jutros su svi ušli u učionice; Bili smo u Teslinoj gdje je većina srednjih škola, sve ide mirno".

I, što je najvažnije: "Ispred zgrade Županije nema nikakvih problema s Covid potvrdama"!

Nakon te vijesti lakše je podnijeti da u nekim drugim važnim institucijama sustava ima još nešto sitno pobunjenika iz Prvog splitskog antivakserskog odreda: "Manji dio djelatnika splitskog Trgovačkog suda odbija pokazati COVID potvrde i tekstove!"

I što da ja kao komentator bez prirodne inteligencije nakon ovog kažem, nego: "TEŠKI DEBAKL ANTIVAKSERA!" Mi, stare čipirane "kuke", kao i propagandom uplašeni poslušnici koji će to tek postati, pobijedili smo nakon što smo kapitulirali. Mi, masa čipiranih zombija i onih koji čekaju u sve dužim redovima da ih čipiraju.

Jedino mi nije jasno kako sam ja, tako "programiran", očito svjestan te svoje pozicije. Odakle mi tolika samosvijest? K tome sam živ i zdrav, kao i svi moji. Može bit da ta umjetna inteligencija koju su nam ugradili ipak pobjeđuje ove koji polažu pravo da se što prije razbole i umru na prirodan način, pozivajući se na zdrav razum. I ljudsko pravo da se zaraziš i zaraziš druge.

19. travanj 2024 01:30