StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetOPISALA STRAHOTE

Tereza Kesovija zapela u poplavama u Sloveniji: ‘Dražesni slapić kraj hotela pretvorio se u monstruma...‘

Piše Lovro Belošević/JL
9. kolovoza 2023. - 12:50

Hrvatska pjevačka diva Tereza Kesovija zapela je u Sloveniji usred strašnih poplava koje su pogodile tu susjednu zemlju, piše Jutarnji list.

- U četvrtak poslijepodne krenuli smo u Sloveniju veseleći se vremenu koje ćemo provesti s mojom Martinom Plesnik, u meni jednom od najdražih mjesta na kugli zemaljskoj, Logarskoj dolini. Ali priroda je imala drugi plan. Od petka ujutro krenula je katastrofa, voda se slijevala sa svih strana, ostali smo odsječeni jer su sve ceste prema nama odnijele riječne bujice, nije bilo telefonskih veza, mobilnog signala, interneta, opskrbe, TV ili radio signala. A mi nismo mogli niti smjeli ići ikamo - rekla je 84-godišnja pjevačica, koja je pritom istaknula kako su imali sreće jer je hotel u kojem su bili "imao svoj agregat".

Nadalje, katastrofu koja je obuhvatila Sloveniju opisala je prizorom "bjesomučnog padanja kiše".

- Dražesni slapić kraj hotela pretvorio se u monstruma koji je pokazao svu snagu i bijes prirode - napisala je Tereza Kesovija, naglasivši kako je spremna pomoći bilo kome i bilo kad. 

- Ja osobno osjećam se dužna Sloveniji za svu ljubav koju mi je svih ovih godina nesebično pružala i znam da ću, sa svima vama, naći pravi način da joj se pomogne u ovim trenucima kad je najviše ranjena i kad joj naša pomoć najviše treba - zaključila je Tereza na Instagramu.

29. travanj 2024 17:37