StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetKOBNI TENISKI TURNIR |

NEŽELJENI ODJECI ZADARSKOG ADRIA TOURA / I Goran Ivanišević pozitivan na koronu, bio u kontaktu sa svim igračima, a najviše s Đokovićem

Piše dv
26. lipnja 2020. - 13:10
I naš slavni tenisač Goran Ivanišević pozitivan je na Covid-19! Nakon što su mu dva testa u razmaku od šest dana bila negativna, direktor zadarskog turnira otkrio je da se i on zarazio koronavirusom, javlja jutarnji.hr.

"Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma", objavio je 48-godišnji Splićanin na društvenim mrežama.

Ivaniševićeva je funkcija u Zadru bila takva da je bio u kontaktu sa svim igračima, a najviše dakako sa svojim pulenom Novakom Đokovićem, s kojim je svakodnevno odrađivao treninge. Sudjelovao je i na košarkaškoj utakmici protiv KK Zadra, Kids' dayu te u ekshibicijskom meču parova na otvaranju turnira.

Kad je Grigor Dimitrov u nedjelju objavio informaciju o svojem pozitivnom testu, upravo je Ivaniševića dopala neugodna zadaća - objaviti vijest gledateljima koji su na stadionu čekali početak finala između Đokovića i Rubljova.

"Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak", dodao je u današnjem priopćenju.
19. travanj 2024 07:32