StoryEditorOCM

Nevjerojatna pogreška liječnika: trogodišnju djevojčicu su proglasili mrtvom, malena se probudila za vrijeme vlastitog sprovoda

Piše dv
24. kolovoza 2022. - 18:33

Trogodišnja djevojčica probudila se na vlastitom sprovodu - nakon što su liječnici njezinim roditeljima rekli da je mrtva. Camila Roxana Martinez Mendoza proglašena je mrtvom 12 sati prije pogreba 17. kolovoza, ali se počela pomicati u lijesu, piše Mirror, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Bilo je to nakon što su joj liječnici navodno prvi put pogrešno dijagnosticirali smrt što je dovelo do toga da se dijete probudi na vlastitom sprovodu. Vraćena je u istu bolnicu u kojoj je tragično umrla po "drugi put".

Incident se dogodio u bolnici Salinas de Hildalgo Community Hospital u državi San Luis Potosi, u središnjem Meksiku. Camilina majka, Mary Jane Mendoza, rekla je da je trogodišnjakinja povraćala i imala bolove u trbuhu uz temperaturu. Djevojčicu su prvo odveli kod pedijatra koji ih je uputio u bolnicu gdje se tragični incident i dogodio. 

Majka je na sprovodu svoje kćeri vidjela kako se magli staklena ploča, ali je uvjeravana da zbog velike boli halucinira. Da se malenoj miču i oči vidjela je i njezina baka koja je onda tražila da se lijes otvori. Djevojčicu su ponovno odvezli u bolnicu gdje je umrla po drugi put. 

 

 

12. lipanj 2024 23:20