StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPONOSNA NA KORIJENE

Najljepša žena Perua je Hrvatica: Obitelj potječe iz Mokošice, a želja joj je slijedeće godine posjetiti Hrvatsku

Piše dv
17. prosinca 2023. - 21:43

Na izboru najljepše gospođe Perua pobijedila je Giade De Gennaro Desulovich i ova Peruanka hrvatskog podrijetla će predstavljati Peru na svjetskom izboru. Giade se natjecala s još 11 kandidatkinja te su u finalu izbora morale svoju ljepotu i vještine predstaviti kroz nekoliko segmenta, a žiri je najviše oduševila Giade koja se istaknula se ne samo svojom ljepotom već i predanošću značajnim društvenim projektima, piše Croatiaweek.com.

U Južnoj Americi i Peruu postoji velika hrvatska zajednica, a članica te zajednice je i Giade koja je sada postala kraljica ljepote.

Njezina obitelj potječe iz Mokošice.

image

Giade De Gennaro Desulovich

. - Još nisam imala zadovoljstvo posjetiti Hrvatsku, ali taj posjet planiram svakako u 2024. godini - izjavila je Giade. Novookrunjena Mrs. World Peru je izrazila svoje uzbuđenje zbog osvajanja krune i spremna je predstavljati Peru na nadolazećem svjetskom izboru, piše Croatiaweek.com.

- Jako sam sretna što sam proglašena pobjednicom na ovom izboru ljepotu. Ovo postignuće rezultat je napornog rada, predanosti i bezuvjetne podrške svih vas. Od srca zahvaljujem svima koji su vjerovali u mene, pružali mi svoju podršku i ljubav tijekom ovog uzbudljivog putovanja. Vaše riječi ohrabrenja bile su moja snaga i motivacija da ostvarim ovaj san - rekla je Giade.

27. travanj 2024 07:41