StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetRamzan Kadirov

Krvoločni čečenski vođa obratio se Rusima koji bježe od mobilizacije: ‘Vi ste kukavice i robovi, ništa neće oprati ovu sramotu!‘

Piše dv
23. rujna 2022. - 19:12

Čečenski vođa Ramzan Kadirov u svom govoru obratio se Rusima koji napuštaju zemlju zbog najave djelomične mobilizacije, javlja N1, a prenosi Slobodna Dalmacija.

“Vama se obraćam, devijanti. Možete smisliti različite izgovore, možete reći da ne podržavate sadašnju politiku. Možete izmisliti i bajku da su vam ideja rata i pojam oružja strani ili da jednostavno ne prihvaćate nasilje. Ali znajte da ste samo kukavice, izdajice i drugorazredne osobe”, rekao je Kadirov.

“Kad vam je potrebna država, vi ste građani s velikim slovima koji zahtijevaju poštovanje svojih prava i volite se pozivati na drugi članak ruskog ustava. Kad želite izaći iz zone komofora, tek tad ste domoljub do srži”, dodaje.

“Kad država treba tvoju podršku i zovu te u rat i to odbijaš, tko si ti? Ne, nisi zahvalan državi i branitelj odan narodu. Ti si obična kukavica, rob svoje duše, napuštaš rodbinu, prijatelje, poznanike dom, grad. Nikakvi izgovori neće oprati ovu tvoju sramotu. Čak se bojite priznati svoj kukavičluk”, kazao je čečenski vođa.

19. travanj 2024 10:04