StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetveliki je interes

Hrvatski navijači ponovno će dominirati u Rotterdamu, ovo su najnovije informacije o ulaznicama za finale Lige nacija

Piše PSD.
15. lipnja 2023. - 12:04

Nova invazija ‘kockica‘ slijedi na Rotterdam, na finalu Lige nacija u nedjelju na stadionu De Kuip opet se očekuje između 15 i 20 tisuća hrvatskih navijača, onoliko koliko ih je bilo i na polufinalu s Nizozemcima. A možda se ta brojka popenje čak i do 25 tisuća navijača ‘kockastih‘ na finalu, pa ih bude više od pola kapaciteta stadiona, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon odigranog polufinala i prolaska Hrvatske u finale hrvatski navijači sada će imati priliku potvrditi svoje već ranije kupljene ulaznice za finale. A potom bi se trebalo još ulaznica naći u prodaji. Međutim, još nema službenih informacija UEFA-e, nije ih dobio ni HNS o načinima prodaje ostalih ulaznica.

- Navijači koji su već ranije kupili svoje ulaznice za finale sada će biti u prilici da to potvrde, dok tek čekamo službene informacije od UEFA-e o ostalim načinima kupnje ulaznica. Nemamo još nikakvih informacija kada ni koliko ulaznica bi se moglo naći u prodaji, čim se bude nešto znalo objavit ćemo – objasnio je glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Tomislav Pacak.

No, nadaju se u savezu da će biti dodatnih kontingenata ulaznica za hrvatske navijače za finale. Pogotovo stoga što nema velikog interesa među navijačima Italije i Španjolske. Nadaju se da bi hrvatskih navijača na finalu moglo biti tridesetak posto više nego na polufinalnom susretu.

Hrvatski navijači koji planiraju na finale, a već nemaju ulaznice, mogu očekivati nove informacije nakon završetka drugog polufinala. Po svemu sudeći u petak ujutro bi se trebalo znati više.

02. svibanj 2024 06:00