StoryEditorOCM
Crna kronikaTRI KRAĐE U GRADU I NA KORČULI

Tridesetogodišnjak se ‘poslužio‘ takujinom u ugostiteljskom objektu, a 29-godišnjak u s plovila maznuo solde, a onda se okomio i na...

Piše D. V.
7. lipnja 2024. - 11:25

Tijekom jučerašnjeg dana dovršena su tri kriminalistička istraživanja vezana za tri kaznena djela krađe počinjenih tijekom travnja i svibnja u Dubrovniku i na Korčuli.

U prvom je slučaju sredinom travnja Policijskoj postaji Dubrovnik voditelj ugostiteljskog objekta iz Dubrovnika prijavio krađu 200 eura iz novčanika koji se nalazio unutar objekta.

Utvrđeno je kako je krađu počinio 30-godišnji hrvatski državljanin koji je došao u posjed ulaznih vrata ugostiteljskog objekta i tijekom ranih jutarnjih sati uzeo spomenuti novac nakon čega je vratio ključ tamo gdje ga je našao.

Za druga dva kaznena djela krađa se sumnjiči 26-godišnjak koji se sumnjiči da je u noći 9./10. svibnja iz novčanika koji se nalazio unutar nezaključanog broda privezanog na Korčuli otuđio 250 eura, a u drugom slučaju da je tijekom ranih jutarnjih sati 15. svibnja također s plovila koji se nalazio usidren na Korčuli, otuđio tenisice vrijednosti 140 eura.

Sve tri muške osobe su kazneno prijavljene za kazneno djelo krađe i to 30-godišnjak u redovnoj zakonskoj proceduri, dok je 26-godišnjak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

25. lipanj 2024 21:32