StoryEditorOCM
Crna kronikaPROMETNA NESREĆA:

TEŠKO OZLIJEĐEN MLADI MOTOCIKLIST Vozio bez položenog vozačkog ispita, pao i zadobio višestruki prijelom rebara

Piše Ahmet Kalajdžić Foto: Ahmet Kalajdžić
25. veljače 2021. - 12:06
Na metkovskom predjelu Pržine došlo je do preometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen motociklist (23) koji je upravljao bez položenog vozačkog ispitaKrešimir Jurić

Jučer se na predjelu Pržine, na lijevoj obali Neretve u Metkoviću, oko 16 sati dogodila teška prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen mladi motociklist (23), a zabilježena je i materijalnu štetu na jednom automobilu.

Do nesreće je došlo kada se motociklist koji je, inače, motociklom upravljao bez položenog vozačkog ispita, tijekiom razdoblja za koje mu je već ranije izrečena zabrana upravljanja vozilima A2-kategorije, krečući se neprilagođenom brzinom uvjetima ulice Andrije Kačića Miošića u Metkoviću, s motociklom Yamaha dubrovačkih registracija pao na kolnik. Motocikl je nakon pada na asfaltni kolnik 'proklizao' te je udario u nepropisno, uz rub kolnika parkirani kombi dubrovačkih registracija. Neslužbeno smo doznali kako je mladić od prije poznat policiji upravo po počinjenim prometnim prekršajima brze vožnje.

Uslijed pada mladić je zadobio višestruke prijelome rebara. Srećom, tjelesne ozljede iako teške nisu i opasne za život, ali je nakon pružene liječničke pomoći žurno prevezen u KBC Firule u Splitu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

16. travanj 2024 14:43