StoryEditorOCM
Crna kronikaDETALJI TRAGEDIJE

Stravična nesreća u Okučanima: Poginula cijela obitelj iz Srbije, vozač je u totalnom šoku...

Piše Jutarnji list
22. listopada 2021. - 17:26

Blijed u licu kao kreč i u totalnom šoku dočekao je 25-godišnji vozač kamiona s prikolicom danas poslije 16 sati policiju i Hitnu pomoć nakon što je, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, sudjelovao u prometnoj nesreći kod Okučana, a u kojoj su život izgubile tri osobe!

Kako doznajemo, oko 16 sati do nesreće je došlo na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 i to u trenutku dok je 25-godišnji vozač kamiona hrvatskih oznaka, a na koji je bila zakačena prikolica na kat za prijevoz vozila, namjeravao sići s autoceste.

No u tom je trenutku, došlo do sudara sa vozilom srbijanskih nacionalnih oznaka u kojem su bila dvojica mladića starih 38 i 35 godina i jedna djevojka, navodno članovi iste obitelji iz Srbije. Od siline naleta, podlegli su nažalost ozljedama zadobivenima na mjestu tragedije.

Hrvatski vozač kamiona trenutno se nalazi u policiji na istraživanju kako bi se čula njegova strana priče i usporedila s dinamikom utvrđenog užasa na mjestu nesreće. Neslužbeno doznajemo da je prošao alkotest, ali će finalnu riječ dati analiza krvi i urina koji će mu biti izuzeti narednih sati.

Također, tijela tragično preminulih osoba po dovršetku očevida bit će odvezena na obdukciju u bolnicu kako bi se potvrdili njihovi identiteti kao i uvidjelo je li možda vozaču srbijanskog vozila pozlilo tijekom vožnje ili je, pak, nešto drugo kumovalo tragediji poput kvara na vozilu, puknuća gume, sklizavog kolnika od kiše ...

Damir Brezić iz PU brodsko-posavske rekao nam je kratko da je policijski očevid u tijeku te da se intenzivno utvrđuju sve okolnosti tragedije i pokušava stupiti u kontakt s članovima obitelji tragično preminulih, donosi Jutarnji

23. travanj 2024 21:35