StoryEditorOCM
Crna kronikaNAPOKON JE SMIREN

Policija u Zatonu konačno stala u kraj motociklistu koji je gasiranjem mjesecima remetio mir građana, a u organizmu i u špagu maloljetnika pronađena marihuana...

Piše Dv
28. kolovoza 2023. - 11:55

Policijski službenici Postaje prometne policije Dubrovnik su u večernjim satima u srijedu, 23. kolovoza, u mjestu Lozica, uočili motocikl bez registarske oznake na kojem se nalazio vozač i putnica. Iako su zvučnim i svjetlosnim signalima pokušali zaustaviti motocikl, isti je nastavio vožnju čineći pri tom niz prometnih prekršaja, ali je sustignut i zaustavljen u mjestu Zaton.

Prometnom kontrolom je utvrđeno kako motociklom, kojem je valjanost prometne dozvole istakla krajem 2020. g, upravlja maloljetnik koji nema položen vozački ispit za kategoriju vozila kojim je upravljao.

Osim toga, kod maloljetnika je pronađena i manja količina marihuane.

Maloljetnik je odveden u prostorije policije, gdje je, uz prisustvo majke, testiran na droge te je utvrđeno kako je pozitivan na prisutnost marihuane u organizmu.

Također je utvrđeno kako je spomenuti maloljetnik tijekom posljednjih nekoliko mjeseci remetio noćni mir građana vozeći motocikl na kojem je napravio preinake u ispušnom sustavu (auspuhu) čime se tijekom vožnje stvara velika buka, a o čemu je policija zaprimila veći broj dojava građa s područja Dubrovnika, Mokošice, Župe dubrovačke i Rijeke dubrovačke.

19. lipanj 2024 07:21