StoryEditorOCM
Crna kronikaUHIĆEN u BIH

Dubrovčanina koji je oteo djevojku specijalci priveli bosog i u donjem rublju. Pogledajte video

Piše Dv
14. studenog 2023. - 16:54

Ranije smo izvijestili kako je trebinjska policija uhitila Dubrovčanina osumnjičenog za otmicu djevojke. Osumnjičenik je priveden u prostorije Policijske uprave Trebinje. U trenutku privođenja, na sebi je imao samo donje rublje i bio je bos, piše Atv Banja Luka, a prenosi Index.

Nadležni tužitelj ga tereti za protupravno oduzimanje slobode. Kod osumnjičenika je pronađena i droga. Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako su jutros zaprimili dojavu o mogućoj otmici 31-godišnjakinje koja ima prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Dubrovački policajci su odmah kontaktirali kolege iz Trebinja koji su brzom akcijom uhitili otmičara. Do navodne otmice nije došlo na području Hrvatske nego na području Bosne i Hercegovine. Prema informacijama s kojima raspolaže dubrovačka policija, 31-godišnjakinja nije vidljivo ozlijeđena. 

Otmičar je, kako se doznaje, u Trebinju bio smješten u jednom apartmanu, gdje je i lišen slobode. S njim je pronađena i djevojka. U tijeku je kriminalistička obrada, prenosi Index.

27. travanj 2024 11:58