StoryEditorOCM
VaterpoloREGIONALNA LIGA

Mogu li Jugaši ugasiti Crvenu zvezdu usred Beograda? Evo gdje možete gledati ogled

Piše Tonči Vlašić
27. ožujka 2024. - 15:27

Crvena zvezda i Jug Adriatic osiguranje otvaraju ove srijede, 27. ožujka, od 18.30 sati prvi od dva turnira za prvaka Regionalne lige, koji se do petka, 29. ožujka, igra u Beogradu. Nakon njih će u bazen uskočiti, od 20.15 sati, Novi Beograd i hercegnovski Jadran.

Dan poslije, u četvrtak, 28. ožujka, prvo igraju od 18.30 sati Crvena zvezda i hercegnovski Jadran, a od 20.15 sati Novi Beograd i splitski Jadran. U petak, 29. ožujka, u 18.30 sati počinje ogled između Crvene zvezde i splitskog Jadrana, a u 20.15 sati između Novog Beograda i Jug Adriatic osiguranja. 

Tih šest utakmica odigrat će se i sredinom travnja u Splitu. Nakon toga će se znati pobjednik. 

Sudionici za prvaka su prenijeli međusobne rezultate iz skupina. Splitski Jadran i Jug Adriatic osiguranje imaju po 8 bodova, a hercegnovski Jadran 2 boda - ta tri sastava su bila u skupini ‘A‘, te su iza njih po 4 utakmice. U drugoj skupini su dva preostala sudionika, beogradski sastavi. Novi Beograd ima obje pobjede protiv Crvene zvezde, te on kreće sa 6 bodova iz 2 utakmice, a Crvena zvezda bez boda iz te dvije utakmice. 

Jugaši brane naslov. Samo ih pobjede do kraja ostavljaju u igri naslovom, a osim toga moraju dočekati i jedan kiks splitskog Jadrana. Prošle godine su u polufinalu završnog turnira dobili Novi Beograd na peterce usred Beograda, a uj finalu na isti način splitski Jadran. Hoće li biti tako uspješni i ove godine? 

Sve utakmice turnira u Beogradu izravno prenosi televizija Arena Sport 2. 

25. travanj 2024 21:36