StoryEditorOCM
TenisNASTAVILA NIZ |

NAJVEĆI USPJEH LETICIE TAROCCO Okrenula prvu nositeljicu turnira u trećem setu sa 6:0, te stigla na korak do prve juniorske ITF-ove titule

Piše Tonči Vlašić
11. lipnja 2021. - 14:59

Tenisačica Raguse Leticia Tarocco nastavila je svoj pobjednički niz na ITF-ovom juniorskom turniru petog ranga u Nikšiću, sa četiri pobjede izborila je svoje prvo finale u pojedinačnoj konkurenciji, te je na korak do prvog naslova ukupno, računajući i parove.

Nakon što je u četvrtfinalu dobila treću nositeljicu, Anju Petković iz Srbije, u polufinalu je bila bolja od Divne Ratković iz Crne Gore, prve nositeljice turnira. Ratković, 465. juniorka svijeta, dobila je prvi set sa 7:5, drugi je sa 6:4 pripao Dubrovkinji, koja je sa čistih 6:0 bila bolja u trećem, odlučujućem setu.

Tarocco, koja je 1016. na svjetskoj juniorskoj rang listi i u ulozi pete nositeljice turnira u Nikšiću, u finalu će igrati protiv četvrte nositeljice, Jovane Grujić iz Srbije, koja je sa 6:2 i 6:4 svladala drugu nositeljicu, Teu Nikčević iz Crne Gore. Grujić je na 901. mjestu rang liste.

19. travanj 2024 19:43