StoryEditorOCM
RukometSVJETSKO PRVENSTVO |

NIKŠA KALEB IZNENAĐEN GDJE IGRA IVAN ČUPIĆ, KOJI JE ISTAKNUO ‘Bilo je bolje nego prije dva dana, a puno bolje nego prije četiri dana‘

Piše Tonči Vlašić
19. siječnja 2021. - 20:31

Dižemo se. Danas je bilo bolje nego prije dva dana, a puno bolje nego prije četiri dana – rekao je Ivan Čupić nakon pobjede protiv Katara 26:24, kojom su naši rukometaši osvojili skupinu 'C' te prenose tri boda u drugi krug.

Hrvatska je u Aleksandriji na startu neugodno iznenadila protiv Japana (gubila je sa sedam razlike, Čupić je iz peterca deset sekundi prije kraja potpisao konačnih 29:29). Potom je s 28:20 dobila Angolu (Čupić prvi strijelac sa šest pogodaka). Protiv Katara 34-godišnji Metkovac, koji je igrao desnog vanjskog, a ne desno krilo, postigao je dva pogotka.

- Ne razumijem odluku da Čupić igra desnog vanjskog - komentirao je za RTL Nikša Kaleb odluku izbornika Line Červara protiv Katara. Kaleb, bivši reprezentativac, olimpijski pobjednik i svjetski prvak, sukomentator je RTL-a i na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

Hrvatska u drugom krugu igra u četvrtak, 21. siječnja protiv Bahreina, u subotu, 23. siječnja protiv Argentine te u ponedjeljak, 25. siječnja protiv Danske

19. travanj 2024 13:31