StoryEditorOCM
RukometDRUGA HRVATSKA LIGA - JUG

Ardiaei zaostatak iz 5. kola odradio za pet, Maro Dabelić realizirao sedam sedmeraca od....

Piše Tonči Vlašić
9. studenog 2021. - 18:27

Odradio je Ardiaei zaostatak iz 5. kola za pet iako nije bio kompletan. Dobio je Solin u Solinu s 26:23, te sad ima svih šest pobjeda, kao i Kamičak, i vodi u južnoj skupini Druge hrvatske lige, trećem razredu u kojem je Opuzen treći s pet pobjeda i porazom, Solin četvrti sa četiri pobjede i dva poraza...

Solin je bolje otvorio utakmicu. Vodio sa 6:3 u 15. minuti, te 10:6 u 22. minuti. Međutim, momčad Antonia Lončarice je već na poluvremenu preokrenula rezultat u svoju korist. Napravila je 5:0, te na odmor otišla vodstvom 11:10, a svoj niz je nastavila i početkom nastavka (vodstvo 12:10). Sa četiri pogotka u nizu sredinom drugog poluvremena imala je najveću prednost - šest pogodaka (21:15 u 48. minuti). Zatim je Solin napravio 5:1 u idućih pet minuta (20:22 u 53. minuti), ali s dva pogotka Marina Kneza, zatim pogotkom Tea Putice te s dva pogotka Hrvoja Lončarice, Ardiaei je odbio napad domaćina, te nastavio svoj pobjednički niz.

Pobjedu u Solinu momčad iz Župe dubrovačke izborila je igrajući u sastavu: Anes Avdić, Teo Putica (4), Maro Dabelić (9, realizirao je 7 od 8 sedmeraca), Ado Ćustović (2), Toni Barišić, Marino Knez (3), Aldin Hajdarović, Maro Peručić (2), Hrvoje Lončarica (6), Hrvoje Marušić i Matija Gabrieri.

7. KOLO

U 7. kolu Ardiaei je gost Krilnika, koji je bez boda u četiri utakmice. Mokošica, koja je bez boda u pet utakmica, ide u goste Splitu, koji ima četiri pobjede i dva poraza. Opuzen je gost Vodica, koje imaju tri pobjede i tri poraza, a Korčula s dvije pobjede i četiri poraza dočekuje Trogir 2, koji ima isti učinak.

18. travanj 2024 16:20