StoryEditorOCM
RukometDRUGA HRVATSKA LIGA - JUG

Ardiaei ostvario drugu najuvjerljiviju pobjedu, i dalje drži vrh sa stopostotnim učinkom, u 8. kolu dobili i Opuzen, i Korčula, ali ne i Mokošica

Piše Tonči Vlašić
21. studenog 2021. - 19:38

Ardiaei je bio prejak i za Trilj. U Čibači je u 8. kolu trećeg razreda, južne skupine Druge hrvatske lige, nastavio svoj odličan niz, stigao do osme pobjede, i to je slavio s 21 pogodak razlike (41:20). Hrvoje Lončarica s 9 pogodaka bio je prvi strijelac sastava iz Župe dubrovačke, Maro Dabelić i Maro Peručić su postigli po 7, ukupno je deset igrača trenera Antonia Lončarice treslo mrežu gosta (Marino Knez 5, Leo Brnin, Ado Čustović i Matija Gabrieri po 3, Teo Putica 2, Rudolf Ćužić i Hrvoje Marušić po 1).

S istim učinkom, osam pobjeda u isto toliko nastupa, može se pohvaliti i Kamičak iz Sinja. Dva vodeća sastava lige ogledat će se u 12. kolu, u Sinju. Ta utakmica je po rasporedu 5. prosinca.

image
Mažoretke Župe dubrovačke su napravile špalir - prvo za rukometaše Trilja...
Tonči Vlašić
image
--zatim za Ardiaei (Rudolf Čužić)...
Tonči Vlašić
image
...Maro Peručić (Ardiaei)
Tonči Vlašić
image
Prvi strijelac Ardiaeia protiv Trilja - Hrvoje Lončarica (9 pogodaka)
Tonči Vlašić
image
Aldin Hajarović, vratar Ardiaeia
Tonči Vlašić
image
Teo Putica i Maro Dabelić (Ardiaei) protiv Trilja
Tonči Vlašić
image
Maro Peručić (Ardiaei) - 7 pogodaka protiv Trilja
Tonči Vlašić
PLUS 22

Pobjeda u Čibači protiv Vodica 41:19 je i dalje najuvjerljivija pobjeda sastava trenera Antonia Lončarice.

Sa sedam pobjeda i jednim porazom treći je Opuzen, Korčula je na diobi šestog mjesta s polovičnim učinkom (četiri pobjede i četiri poraza), a Mokošica je bez boda (osam poraza). Bez boda je i Trilj, koji je odigrao utakmicu manje.

Opuzen je u 8. kolu dobio kod kuće Solin s 28:21 (Julio Jelavić 7, Goran Marković 6, Mirko Žuvelek 4, Bruno Bošković 3, Vladimir Koncul i Mate Nikolić po 2, Ante Vidović, Josip Tapalović, Mihael Ujdur i Milan Utovac po 1), Korčula je svladala po svojim balonom Jelsu s 25:23 (Goran Stamatović 7, Luis Arkulin 6, Francesko Verazza 4, Zvonimir Đula 3, Matej Marković 2, Antonio Petrović, Dominik Đula i Željan Bosnić po 1), dok je Mokošica izgubila u Gospinom polju od Krilinika 27:24 (Zrinko Majčica i Domagoj Prkačin po 5, Luka Zvono 4, Kristijan Njavro i Toni Miloslavić po 3, Karlo Šutalo 2, te Tomislav Prkačin i Mateo Vučičević po 1).

U 9. kolu, 27. ili 28. studenog, sva četiri kluba iz Dubrovačko neretvanske županije igraju u gostima (Biograd – Ardiaei, Split – Opuzen, Vodice – Korčula, te Trilj – Mokošica).

KUP HRVATSKE

U srijedu, 24. studenog, u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka Ardiaei dočekuje u Kupu Hrvatske RKHM Dubrovnik. Utakmica počinje u 19 sati.

24. travanj 2024 19:44