StoryEditorOCM
OstaloHEP SUPER LIGA STOLNOTENISAČA

Opet isto, što napravi prvi, druga dvojica ponove, te se jedino Libertas Marinkolor može pohvaliti kako nije...

Piše Tonči Vlašić
24. rujna 2022. - 15:29

Neki dan na startu 3:0 usred Splita protiv Splita, svaka od tri partije po 3:0, tad je Tomislav Japec prvi povukao, a Filip Ćipin i Miho Simović nisu željeli biti nimalo drugačiji, te su i oni na isti način doprinijeli uspjehu.

Danas u 2. kolu opet 3:0, sad usred Zadra protiv Donata, svaka partija po 3:1, sad je Miho Simović prvi povukao, a Filip Ćipin i Tomislav Japec nisu željeli biti nimalo drugačiji, te su i oni na isti način doprinijeli uspjehu.

Uglavnom, prva dva nastupa u novoj sezoni zaključena su pobjedama, u drugoj po važnosti rubrici, dobivene i izgubljene partije piše čistih 6:0. Nitko se ne može pohvaliti kako nije izgubio niti jednu partiju. Dobra je to uvertira za Libertas Marinkoor u prvo veliko iskušenje u novoj sezoni u kojoj za cilj ima uzeti treći uzastopni, a četvrti ukupno naslov prvaka Hrvatske.

Gost je već sutra STK Zagreb, sastava koji ih je ostavio bez drugog trofeja prošle sezone, Kupa Hrvatske, i to pobjedom usred Dubrovnika, koji ih je jedini dobio u ligi u zadnje dvije sezone. STK Zagreb je aktualni doprvak. Kraj sezone je dočekao s četiri poraza, tri više od ‘Pitura‘.

Derbi u Zagrebu igra se u nedjelju, 25. rujna, s početkom u 13 sati.

26. travanj 2024 20:04