StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Olmissum imao pobjedu i bodovno izjednačenje sa Squareom, ali na kraju u Omišu bez pobjednika, pa ‘crveno plavi‘ idu kući pjevajući

Piše Tonči Vlašić
10. veljače 2024. - 21:16

Olmissum - Square 1:1 u derbiju 14. kola. Vodio je domaćin od 23. minute pogotkom Bruna Žilića, a onda je Square u završnici uspio izigrati obranu domaćina, te u 38. minuti preko Matuša Ševčika doći do boda. Tako nije dozvolio omiškim gusarima da se bodovno izjednače s njima, već je sastav Marina Jukića zadržao tri boda prednosti i zadovoljan je napustio Omiš.

Zoran Primić je bio po tko zna koji put na visini zadatka na vratima Squarea, koji je dočekao povratak Marka Kuraje, ali nije protiv Olmissuma mogao računati na Mirka Hrkaća. Naravno, i dalje su izvan momčadi Mateo Kljunak i Matej Perović, i pitanje je hoći li moći pomoći ove sezone.

Square je sad na 27 bodova. Bodovno se izjednačio s liderom, Stanoinvest Futsal Pulom, koji, istina, ima utakmicu manje, kao i Futsal Dinamo, koji je treći s bodom manje od vodećeg dvojca. Novo vrijeme i Olmissum su na četvrtom i petom mjestu s po 24 boda, Torcida je šesta sa 16 bodova...

Stanoinvest Futsal Pula u nedjelju,l 11. veljače, dočekuje Uspinjača Gimku, kad Futsal Dinamo igra doma protiv Vrgorca

Square je i iduće kolo gost, i to u Osijeku, a zatim dočekuje Vrgorac (/24. veljače). Nakon toga se u Gospinom polju igra završni turnir Kupa Hrvatske. 

02. svibanj 2024 05:15