StoryEditorOCM
OstaloVESLANJE |

NOVO POSTOLJE ZA CRNJAKA I ČONDRIĆA Neptunov dvojac na pariće u konkurenciji lakih seniora drugi na Bledu, u ‘A‘ finalu nastupili i Pulić, i Mojaš

Piše Tonči Vlašić
14. lipnja 2021. - 09:12

Novi uspjeh Tonija Crnjaka i Lovra Čondrića. Nakon što su prošli vikend osvojili ukupno tri medalje na 23. Međunarodnoj regati ‘Jumbo’ u Zagrebu, Crnjak zlatni, a Čondrić srebrni u skifu u konkurenciji lakih seniora, gdje su skupa u dvojcu na pariće bili najbolji, sad su na daleko jačoj međunarodnoj regati na Bledu u konkurenciji lakih seniora bili drugi u dvojcu na pariće.

Nastupili su i u skifu u konkurenciji lakih seniora: Crnjak je bio peti u ‘A’ finalu, a Čondrić drugi u ‘B’ finalu, ukupno osmi. Neptun je imao ukupno tri posade u ‘A’ finalima na regati u Sloveniji.Toni Pulić i Maro Mojaš su u dvojcu na pariće u kategoriji mlađih juniora prvog dana regate bili prvi u ‘B’ finalu, ukupno sedmi, dok su drugog dana u istoj disciplini uspjeli izboriti kroz kvalifikacije ‘A’ finale u kojem su zauzeli peto mjesto.

image
Toni Crnjak i Lovro Čondrić, veslači Neptuna
Tonči Vlašić

Četvero veslača Neptuna nastupilo je pod vodstvom trenera Pava Bečića.

Ovogodišnja međunarodna regata na Bledu okupila je 589 veslačica i veslača iz 90 klubova iz 14 država. Nastupili su natjecatelji iz Austrije, Bugarske, Cipra, Češke, Njemačke, Mađarske, Moldavije, Nizozemske, Srbije, Slovačke, Švicarske, Turske, Hrvatske i Slovenije.

25. travanj 2024 00:00