StoryEditorOCM
NogometDUBROVAČKI VJESNIK U DOHI

Noćna mora na početku, oduzeli im hrvatsku zastavu, Kanada povela, ali se onda smrzla pored ‘Vatrenih‘, slavi Ivica Tolja i kaže: ‘Opet najbolji mali Gvardiol i doktor Livaja!‘

Piše Tonči Vlašić
27. studenog 2022. - 20:02

Hrvatska zastava, koja se vijorila na stadionu Al Bayt protiv Maroka, i na toliko utakmica prije, nije mogla na Kalifa stadion na ogled ‘Vatrenih‘ protiv Kanade. Duža je od dozvoljenog, u pitanju nisu bili metri, već nekoliko desetaka centimetara, ali ne može, i ne može. Tako je to kad naiđeš na cjepidlaku na vratima. I nakon toga se možeš slikat.

Maro Tolja je poludio, kao i njegov stariji brat Ivica. I Ivica Fiorović, i Ante Potrebica su bili baš pokisli nakon toga, a još gore su se osjećali kad je Davies već u 2. minuti zakucao za vodstvo Kanade. 

Naš loši na startu. Srećom, nakon prve polovice prvog poluvremena ti loši su ‘napustili‘ teren, a mi smo dočekali druge i drugu Hrvatsku. Pravu Hrvatsku. Potom je bila pjesma. I na terenu, i na tribinama gdje su naši navijači.

Uhvatio je fotoreporter Tom Dubravec kad slavi Ivica Tolja, iza njjega Ivica Fiorović. Nisu upali u kadar, ali su i Ante Potrebica, i Maro Tolja, nema sumnje, također skakali od sreće. 

- Opet odličan mali Gvardiol, ali doktor Livaja je pokazao tko je. Trenutno svakome može zabiti. Kramarić? Ipak bi izdvojio ovu dvojicu - istaknuo je Ivica uz dodatak: ‘Još kad malo lijevu stranu posložimo...‘. 

Nakon utakmice su otišli da im vrate zastavu, dobili su je natrag, a zatim uhvatili taxi te juriš u zračnu luku. Njih četvorica se nakon četiri jedan za ‘Vatrene‘ vraćaju doma. Fiorović sa željom, ako Hrvatska uspije doći opet do finala, evo ga natrag. To ne želi propustiti. Vjerojatno mu neće trebat dva puta reć ostalima kako bi bilo lijepo da i oni krenu opet s njim.  

image

Ante Potrebica, Maro Tolja, Ivica Fiorović i Ivica Tolja na tribinama Al Bayt stadiona s hrvatskom zastavom na utakmici s Marokom, koju sad nisu smijeli unijet protiv Kanade na Kalifa stadion

image

Ivica Fiorović, Ante Potrebica, Ivica Tolja, Mišo Fiorović i Ante Tolja nakon 4:1 pobjede Hrvatske protiv Kanade na tribinama Kalifa stadiona

25. travanj 2024 16:36