StoryEditorOCM
NogometSNIMA SE KALENDAR HNK HAJDUK SPLIT

'BILI' OPET U NAS Hajduk u Korčuli digao na noge i staro i mlado

Piše Dora Mikelić
16. studenog 2016. - 16:23

Stepenice su na ulazu u stari grad Korčulu bile prepune navijača Hajduka, od onih najmlađih, beba od nekoliko mjeseci, do onih najstarijih, djedova i baka koji su došli podržati voljeni klub. Povod okupljanja navijača je snimanje fotografija za službeni kalendar kluba za 2017. godinu, a navijače su posebno oduševila tri Hajdukova nogometaša Anthony Kalik, Frane Vojković i Hamza Barry.

Zahvaljujući lijepom vremenu navijači su mogli uživati u druženju, fotografiranju i razgovoru s nogometašima gotovo sat vremena. Anthony, Frano i Hamza bili su izrazito raspoloženi i vidno oduševljeni brojem okupljenih navijača, pao je i poneki selfie kao i potpisivanje navijačkih šalova, majica, pa čak i gipseva.

Dolazak Hajdukovih igrača i uvrštavanje Korčule u kalendar otočani mogu zahvaliti Društvu prijatelja Hajduka Korkyra koji je s gotovo 650 članova peti najveći DPH u Hrvatskoj te najveći otočki DPH u Hrvatskoj. Društvo je kao i u većini ostalih gradova diljem Hrvatske osnovano početkom godine, a na razini Hrvatske do rujna 2016. članarinu je platilo nevjerojatnih 43 tisuće navijača.
Korčula je jutros pokazala hajdučko srce do sad najmasovnijim snimanjem u odnosu na druge gradove. Fotografiju ćete moći pronaći u Hajdukovom kalendaru koji će se u prodaji naći krajem godine.

Inače, snimanje kalendara HNK Hajduk za 2017. godinu je počeo u našoj županiji. Prvo slikavanje je bilo 22. listopada u Vidu kraj Metkovića, pored muzeja Narona. S navijačima su tada bili Ardijan Ismajli i Josip Kvesić. Istog dana 'Bili' su bili u Dubrovniku, ali ne u istom sastavu. U Pilama su se navijači slikavali s Franckom Ohandzom i Antom Ercegom. U međuvremenu se slikavalo po Splitsko-dalmatinskoj županiji, Šibensko-kninskoj te Zadarskoj. 

03. lipanj 2024 03:03