StoryEditorOCM
KošarkaS MEDALJOM OKO VRATA

Ponosni Majstorovići – Ella, jedna od junakinja Hrvatske na Eurobasketu, vratila se doma, te se našla u zagrljaju sestre i roditelja

Piše Tonči Vlašić
29. kolovoza 2022. - 17:48
Ponosni Majstorovići na okupu u dubrovačkoj zračnoj luci - mama Alma, junakinja Ella i njezina mlađa sestra Una, te tata IvanTonči Vlašić/

Vratila se doma Ella Majstorović, oko vrata brončana medalja, a tu je i naslov najboljeg asistenta kadetskog Eurobasketa, koji je odigran u Portugalu. Nit je bilo dileme na kraju u utakmici za treće mjesto tko će na pobjedničko postolje uz finaliste, Francusku i Španjolsku (naše su ‘ubile‘ domaćina, Portugal, a potom je Francuska dobila u produžetku Španjolsku), dok to tko je prvi dodavač Eurobasketa bilo je jasno dosta prije.

Ostat će zapisano osim što je bila prvi asistent prvenstva, Ella je treći strijelac Hrvatske i drugi skakač, te treća po minutaži na čitavom Eurobasketu.

image

Ella Majstorović se vratila iz Portugala s brončanom medaljom

Tonči Vlašić/

Hrvatska je zrakoplovom iz Portugala stigla do Beča, potom autobusom do Zagreba. Tamo je upriličen doček, pljuštale su čestitke, rezala se torta. Potom se Ella pozdravila sa svima, te se uputila u zagrebačku zračnu luku i opet sjela u zrakoplov. U dubrovačkoj zračnoj luci su je dočekali ponosni roditelji, Alma i Ivan, te sestra Una, koja je s cvijećem u ruci prva zagrlila Ellu.

Čestitamo!

image

Brončana medalja je u ruci, plus priznanje za najbolju asistenticu Eurobasketa - ponosna je Ella Majstorović

Tonči Vlašić/
24. travanj 2024 20:07